Made by DV Studio Szolnok                                                                        tapiofurj@gmail.com

, hogy a fürjtojást...

 

...minden olyan ételhez, illetve élelmiszerkészítményhez felhasználhatjuk, amelyet általában tojással szoktunk készíteni. Bel tartalmi értéke miatt a fejlettebb táplálkozáskultúrájú országokban keresett élelmezési cikké vált.

 

...a kozmetikában főleg vitamintartalma miatt használják pakolásként az arcbőr regenerálására.

 

...főtt állapotban a tyúktojáshoz hasonlóan fogyaszthatjuk, különösen alkalmas saláták készítésére és hidegtálak díszítésére.

 

...bel tartalma miatt egészségmegőrzésre, kúraként alkalmazva betegségek gyógyítására is alkalmazzák.

 

...ötször annyi foszfort, hét és félszer annyi vasat, hatszor annyi B1 vitamint, tizenötször annyi B12 vitamint tartalmaz, mint egy tyúktojás. Ezen kívül tartalmaz A, D3 vitamint, kalciumot, cinket és káliumot.

 

...egészségügyi értékét a tradicionális kínai orvostudomány a viperaméreggel tartja egyenértékűnek, amelyet számos gyógyszer készítésére használnak fel.

 

...tartós fogyasztása növeli a szervezet ellenálló képességét, vitalitását, jó hatással van az immunrendszerre, az agyra, a mozgás-és légzőszervek, a szív- és érrendszer, az emésztő- és kiválasztó szervek működésére.

 

...kúraszerű alkalmazása csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. Sikeresen gyógyíthatók vele az emésztési zavarok, vesebántalmak, vérszegénység.

 

...bizonyított gyulladáscsökkentő és anti asztmatikus hatású.

 

...megállítja a hajhullást, hatásos az állandóan kínzó fejfájásra is.

 

 

Ne hallgasson senkire, győződjön meg hatásáról személyesen!!!

 

Tudta-e Ön